Följ med!

I fortsättningen får ni följa med mig här!

Lycklig

Just nu i denna stund känner jag ett otroligt lyckorus som väller över mig. Igår fick jag veta att jag fått ett stipendium och idag fick jag till min stora förvåning se att jag fått godkänt i den finska kursen. NU E JA GLAD! Hoppas jag får vara så här lycklig nu en tid och att inga tråkiga nyheter dyker upp.

Resten av denna dag ser ut såhär: Sara kommer och hälsar på, göra skoluppgifter, träna, förbereda mig inför självständiga dagar på dagis.


Påskmiddag

Som perfekt avslutning på denna trevliga helg så tillreder vi påskmiddag hos oss idag.

Förrätt: Malaxlimpa med laxröra, salladsblad, dill och citron.
Huvudrätt: Baconinlindade grisköttsrullader med paprikaröra inuti, sallad, potatis.
Efterrätt: Glass med päron/ananas/persika-blandning.




SMASKENS!

Ikväll blir det dubbelt träningspass, eftersom det blivit ett och annat undantag med dieten nu. Det blir nya tag nu med bikiniformen -10.


Ha de bra!


Det nionde budordet

Du ska inte vittna falskt mot din medmänniska.

Mitt påskfirande

Tänker fatta mig ganska så kortfattat eftersom jag nu är så trött och tänker börja förbereda mig inför en väldigt lång skönhetssömn inatt. Påsken 2010 har nog enligt mig varit den bästa på kanske 2,3 år. Nya bekantskaper, mycket skratt och allt för lite sömn. I fredags blev det förfest hos Bisse och sen en visit till JP. Kvällen slutade rätt tidigt eftersom både T. och jag kände oss lite väl överförfriskade. Lördagen var aningen osäker till en början men till slut kom vi oss iväg till en villa i kaskö någonstans. Gårdagen var verkligen påskfirandets höjdpunkt, tror inte att jag skrattat så mycket som jag gjorde igår på väldigt länge. Musiken som spelades på repeat nästan hela kvällen var Markoolios gamla godingar som Drömmen om Finland och Millenium 2. Efter ett besök till JP for vi igen till villan där det blev ett riktigt givande efterfest. Efterfestandet bestämde vi oss för att avrunda kl. 7 imorse, varifrån jag kan förklara mina mörka ringar under ögonen.

Tack för en lyckad Påsk, det där gör vi om!


Och nu några bilder från helgen:

 
 
 

Gonatt!

Långfredagen

Steg upp väldigt tidigt idag för att hinna med att som jag planerat. Har rummet färdigt städat och nu sitter jag och försöker få en skoluppg. färdig. Det bästa av allt är ju att det visats Barnen på saltkråkan, Ronja Rövardotter och Pippi på rymmen idag så det har varit min underhållning medan jag fått mina uppg. gjorda.

Snart är det dags att gå i duschen och börja göra sig i ordning. T. borde komma hit när som helst och efter det så bär det iväg på något fest. Som det ser ut nu blir det troligen jag och killarna ikväll, men det blir nog kul det också! :)

Ha de bra!


Skärtorsdag

Slinker in här ett varv nu för att önska er alla en Glad Påsk. Uppdateringen här kommer antagligen bli ganska lidande så bilder och rapportering angående mitt påskfirande får ni ta del av först på söndag.
Jag har iaf fått vara påskhäxa idag, som inte hänt mig på åtminstone 10-11 år så det var nog verkligen dagens höjdpunkt. Nu får man slappna av i 4 dagar innan det bär iväg på praktik vecka 2. SKÖÖNT!

Ikväll är det fortfarande lite oklart vad som händer, men T. och jag ska iaf ut, men med vem vet vi inte!

GLAD PÅSK!

RSS 2.0