Usch va svårt de är att hitta julklappar..

I helgen va T. & jag å letade julklappar i Vasa, men inga resultat blev de. Det är snart lillajul och det betyder att de inte är långt kvar till jul. När ska ja hinna köpa julklappar och VAD ska ja köpa!? Ja tycker väldigt mycket om julen, men det har mer eller mindre blivit en ren plåga det här med att köpa julklappar. Och jag är en sådan typ som gärna vill köpa till nästan alla ja känner. (nästan) men det finns nog varken tid eller pengar för det i år.

Kolla runt lite på nätet ifall det skulle finnas några kloka råd och detta är tydligen årets julklapp 2008.
En ölpump för 59 € från www.fillmewithbeer.com




Beer Keg Party Pump



Ikväll är det jag som har kaffebjudning. C. och P. borde komma när som helst nu.
Ja borde egentligen ta tag i några arbetsuppgifter men jag har helt enkelt inte
lust med de ikväll.

Styrketräning för flera.

Ikväll har vi varit till gymmet och tränat. Hann med en hel del tyckte ja, det känns nu iaf både i armar och ben. Får se hur det känns imorgon. På torsda ska vi på Boogie Ladie och dansa lite, skojjit.

Usch så mycket uppgifter vi har att laga i skolan nu för tillfället. Det är nog bäst att börja ta tag i en och annan uppgift så man får undan lite åt gången. Det är ju inte så att det är tråkiga ämnen ja talar om, utan de är faktiskt rätt så intressanta. Allt handlar ju om sådant som jag måste ha någon slags inblick i sen när jag skall ut i der verkliga arbetslivet.
Det är nog bara att kämpa på!

Nu ska ja nog ta tag i lite tentläsning innan jag tittar på Gossip Girl avsnitt 11. 

Så här ser mitt horoskop ut idag.

 Tur
Mycket av den tur som kommer till dig idag kan du påverka på ett sätt så att den blir mer ihållande. Nyckeln är din säkra intuition.
 Hälsa
Du förefaller vara fylld av energi just nu. Om du funderar på att börja aktivera dig eller sporta är det läge för det.
 Ekonomi
Idag är det viktigt att du håller i pengarna. Något som du gärna vill köpa kan ha dolda fel.
 Arbete
Bli inte nedslagen om saker och ting inte går din väg. Det kommer att vända.
 Kärlek
Lek inte med andras känslor. En oskyldig flirt från din sida kan uppfattas som fullt allvar.
 Relationer
Idag kan du tvingas att hålla god min när du stöter på en person på stan som du inte gillar. Uppgörelsen lär vänta ett tag.

Jahapp, så var vi alla myndiga..

Firade minstingen J. i lördast. Hon fyllde inte före 16:de, alltså efter kl. 12 på kvällen. Så det blev ett långt förfest för vår del. Tidigt på dagen for vi ti Malax och hämtade upp J. och klädde henne i väldigt fina kläder, som hon några timmar framåt fick ha på sig på stan. Efter att  ha spenderat en ganska lång tid i Vasa centrum så for vi till S. och började tillreda födelsedagsmidda, klyftpotatis+wienersnitzel+grekisk sallad. Till efterrätt blev det födelsedagsbakelser och J. fick öppna sin present som vi köpte åt henne. Jag tror nog att hon blev nöjd. ;) Resten av förfesten hade vi det s.k "100-minuters". Man skulle dricka en öl-snaps en gång i minuten och försöka komma upp till 100 min. Ja e inte säker hur långt vi hann, men över 30 blev det nog.
När klockan var kvart före 11 stjutsade K. in oss till centrum. Vi gick in till Hesburger en stund tills klockan skulle bli 12. På hesburger hände en och annan insident, en av dem inkluderade en mörkhyad kvinna. En minut över 12 var vi ivriga och stod och väntade på att få komma in på Ollis. Det var en riktigt rolig kväll måste jag säga. Synd bara att inte I, M o. M kunde komma med på krog men vi hinner nog det ännu.


Nu ska ja gå och handla. Det är brist på mat i mitt lilla kylskåp.



Mina underbara vänner.


Jakobstad ..

Sitter här i Jeppis nu igen. Kom igår på kvällen, Pattran och hennes pojkvän kom och hämtade mig till Neste. Det kändes nog skönt att ta buss för omväxlingens skull. Jag har tröttnat så otroligt på att köra bil nu på sistone. Från Närpes till Jeppis och tvärtom, ojj hoho. Nå snart får T. tillbaka sitt körkort så då får han ta över chaufförsrollen för en lång tid framöver. Men det är nog första gången som jag klagar över bilkörningen. i 1 å ett halvt år så har jag bara njutit, men nu skall jag no ha en paus.
Idag har jag varit allmänt trött men ändå på rätt bra humör. Vi har haft didaktik, barns språk och basgruppsträff idag, inget att hänga i julgranen precis. Efter skolan så gick jag o. C. in till stan och shoppade lite. Ja hittade en "festertopp/tunika/klänning" som jag antagligen ska ha på mig i helgen, när J. fyller 18 år! Det blir nog partajj för hela slanten då minsann.

Jättemysig helg har det varit. Iofs har det varit en helg fullspeckad med program men den har no endå varit mysig. Men ibland får man nog lite ledan av att sitta och lyssna på allt militärprat men ja antar att jag bara måste vänja mig.

Nu tror jag nästan att ja ska träna lite me mina 3-kilos hantlar och möjligtvis blåsa upp pilatesbollen som jag köpte i somras och som fortfarande ligger i den oöppnade förpackningen. GE MIG MOTIVATION TILL TRÄNING TACK!

Tjohej!

Boogie Ladies.

Japp ikväll har vi varit och testat på Boogie Ladies, jätteskojj va de och svettig för flera blev man. Jag tycker nog mest om dans när det gäller träning, det är inte så förfärligt tungt men man blir ändå svettig och roligt har man. Det blir antagligen inget mera gym denna vecka eftersom vi slutar redan på onsda. Men nästa vecka ska vi nog ut och svettas igen.

Idag har jag varit på andra skedets bedömningskörning och det gick nog rätt hyfsat, man kände sig som 17 igen när man höll på att ta körkortet. Imorgon skall jag till halkbanan i Vasa, får se hur det skall gå, vi får väl hoppas på att jag inte kör in till skogs. ;)

På torsda skall Sara & jag och titta på Lillasyster på Olivers Inn i Vasa. Vi missade dem på Åland så nu passar vi på och tar igen det. Vi skall nog ut i tid, redan kl. 18 öppnar dom så vi åker troligen dit till den tiden. Och så kommer T. och B. lite senare, roligt att få hem dem lite tidigare.

Nu skall jag kolla på Gossip Girl.

Längesen jag har orkar skriva något.

Jag har haft ett litet uppehåll med att skriva nu, jag har haft så mycket annat att göra och jag har nu inte direkt haft någon inspiration till att skriva heller. Men ja ska väl börja ta tag i det nu igen. Det har nu inte hänt något särskilt på sistone som jag nu minns. Det enda jag kan komma på är att jag, C. och P. har gått med i studentstyrelsen, woohoo! får se hur det skall börja gå, förhoppningsvis bra. Jag har egentligen aldrig varit så intresserad av sånt där, men det skall det nog bli ändring på nu. Och snart får vi våra halare, i can't wait!

Nu är det sönda IGEN. usch vad helgarna går fort. I fredas så blev det inte så mycket gjort, bara mys fö flera. Igår va vi hos mormor på kalas och sen på kvällen for vi till Josse. Vi spelade "pidron", poker och hade karaoke tävling, jag vann både poker och karaoke. Jätterolig kväll! :D vi sov också över där, sov till halv 1, tittade lite idol och så for vi till farmor och farfar en stund och nu är vi hemma och slappar. Ungefär 4 timmar nu till T. ska iväg söderut nu igen, suck. tj 151.


Dax att tillreda mat nu!

RSS 2.0