Nu var det bestämt.

Det bär av till Jakobstad nu till hösten och där påbörjar jag  mina studier som slutligen skall leda till barnträdgårdslärare. Så nu letar jag ivrigt efter en lägenhet som skall falla mig i smaken. Mamma och jag skall åka och titta på en lägenhet på tisda, så jag får hoppas då att den är den rätta. Skulle sitta fint om jag fick ta med Miira också. Men vissa hyresvärdar brukar vara rätt knälliga när det gäller att ha med djur. Nåå, vi får se hur det blir med det då sen.

Det är rätt länge sen jag har skrivit  något här. Och det senaste nytt är väl att jag och 3 av mina kompisar var på en liten semester till Åland, Mariehamn. Jättefint ställe, skulle kunna tänka mig att bo där i framtiden. Människorna var så trevliga där, allt var i princip helt annorlunda än här. Så fort vi får det färdigt studerat är jag no säker på att vi tar vårt pick ock pack och sticker söderut. ;)

Saknar Tony mer och mer för varje dag. Man är van att ha honom brevid sig 24/7 men nu så får mam va glad om man alls får va tillsammans över en helg. Men på något viis så måste ju den här militärtiden föra med sig något gott också.
Det har jag nog märkt av lite redan, man uppskattar all den tid man får tillsammans och dagens höjdpunkt är när klockan är halv 10 på kvällen och de får tid att ringa hem. Bara 8 månader kvar så har vi hela framtiden framför oss. <3
Och vad skulle jag göra om jag inte hade mina vänner här hemma hos mig, ni betyder så mycket. Särskilt tack till min snälla kusin Josefine som ställt upp för mig i vått och torrt, precis som jag också är berädd att göra för henne.

Kommer nog att sakna Närpes liite när man flyttar men på samma gång tror jag nog att det kommer att bli skönt också. Det återstår att se, jag har inte varit i Jakobstad så många gånger under min livstid så jag har inte så mycket bakgrundsfakta om staden men nog tror jag allt kommer att bli bra.


Nu ska jag förbereda mig inför natten. ledig vecka nu framför mig, så nu kan jag passa på och göra någon nytta här hemma.


Ha det bra allesammans!


RSS 2.0