Det klirrar i kassan!

Har varit och arbetat lite idag så nu känns det riktigt bra med lite extra pengar till sparkontot. Men det kanske inte är så bra att stå på ett kallt cementgolv i flera timmarm, för nu har förkylningen har blivit värre igen. Finrexin är nog det enda som gäller nu. Men KANSKE om jag mår bättre ikväll så blir det att festa lite, men bara kanske.

"Det nya livet" framskrider sakta men säkert, det har gått bra hittills. Är öm i musklerna efter gårdagens träning men det är nog bara att fortsätta idag om man ska se några resultat. Och nu tänker väl alla "ja men hon ska kanske ut och festa ikväll, vad är det för nytt liv?". Ja vet att man borde trappa ner med festande också om man överhuvudtaget ska påbörja något hälsosammare liv, men jag tänkte kanske köra på vin ikväll, det är ju hälsosammare?!


Kommentarer
Postat av: Christina

Va kul om du ha fått va å jobb lite. :) Skönt ti ha na ombyt på dagan.



Jag å ska fösök böri me ejt "lättare" liv tå vi komber tibaks ti jeppis.. dvs. dra ner på "skiten". ;P Men it ska man ju slut fest heilt bara för att man fösöker lev vettigan. Men bara man nu it e ut allt fö mytchi så ska e vel nåo ga. ;)

2010-01-05 @ 15:39:59
URL: http://stiini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0