Helgen är över och återigen tillbaka i J:stad.

Kom just precis tillbaka hit till J:stad nu och nu sitter jag och halvsover framför dataskärmen. Allra bäst skulle ju vara att lägga sig i tid ikväll eftersom det inte blev så mycket sömn förra natten.
For iväg till Vasa igår där vi träffade J. & N. Det blev aningen sent innan vi kom oss iväg dit, mest på grund av att Tony hade en match som drog ut lite på tiden. Men när vi entligen som till Vasa så kunde vi börja grunda. Runt 12-tiden begav vi oss till Oliver's Inn och där var det nog mycket folk minsann, vet inte när det varit så många personer där på en och samma gång. Roligt att få åka ut med kusin J. eftersom det är så längesen sist, tyvärr gick kvällen alltför fort och den avslutades med ett Hesburgerbesök. Och denna dag har mest gått ut på dålig humår och för lite sömn. Skulle nog ha velat stanna hemma i flera dagar ännu, men vi har bara tre skoldagar denhär veckan så jag överlever väl.
Tittade föresten på en riktigt bra söndagsfilm idag också, familjen Robinson hette den, och den va så bra så ja skulle kunna ladda ner den och titta på den igen ikväll.







TJ. 11 Inte länge kvar nu. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0